CFN KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş CFN KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş

https://www.cfnkimya.com

Hall : 4C10

Request Meeting
Bookmark (2)
About Us

CFN Kimya was founded in 2013 to meet the needs of Turkey in EPS products. As one of the most prestigious EPS resin production facilities in the world, CFN Kimya has been offering EPS products to domestic and international markets with its quality in international standards since 2013 when it started production in GEBKIM V. Chemistry Specialized Organized Industrial Zone.
Expandable polystyrene (EPS) is a closed porous, typically white and semi-transparent thermoplastic material obtained by polymerization of styrene monomer and addition of expanding agent for processing.

The reasons why EPS is preferred; achieving energy efficiency by means of high insulation values, easy to shape and application, environment friendly and very low cost. In addition, it can be processed with simple processes in many sectors such as medical, packaging and automotive.



Hakkında

CFN Kimya A.Ş. Türkiye’nin EPS ürünleri ihtiyacını karşılamak amacıyla 2013 yılında üretime başladı. Dünyanın sayılı EPS üretim tesislerinden biri olarak GEBKİM V. Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde, üretime geçtiği yıldan itibaren uluslararası standartlardaki kalitesiyle EPS ürünlerini yurt içi ve yurt dışı pazarlarına sunmaktadır.

Genleşebilen Polistiren(EPS – Expandable Polystyrene); stiren monomerin polimerizasyonu ile elde edilen, reçine halinde kapalı gözenekli, tipik olarak beyaz renkli ve yarı saydam bir termoplastik malzemedir.

EPS’nin tercih edilmesinin nedenleri; yalıtım değerlerinin yüksek olması ile enerji verimliligi sağlaması, kolay şekil alabilmesi ve uygulanması, çevre dostu ve çok düşük maliyetli olmasıdır. Ayrıca medikal, ambalaj, otomotiv gibi birçok sektörde basit prosesler ile işlenebilmektedir.



معلومات عنا